SM i Varberg gick i slutet av juli. Ombord på startfartyget fanns Hanna Elisson och fotograferade racen. Och för några dagar sedan damp en trevlig överraskning ner i brevlådan, nämligen den CD-skiva med bilder som jag beställde från SM. Det är som vanligt riktigt kul att se bilder på sin egna båt, så här kommer lite bilder från Hanna.

Besök gärna hennes hemsida på www.hannaelisson.com. Stort tack för bilderna!


Tuneupen blev till slut avblåst pga ingen vind. Men det var soligt och varmt och vi klagade inte när vi blev inbogserade av startfartyget. Förmodligen årets bästa dag, med fint väder och trimcoachning av Björn Österberg på förmiddagen, och tuneup på eftermiddagen.


SWE 595 skymtar där till vänster innan start


Länsrundning


Niclas seglar i strumplästen… 😀


Vinnarna av SM för typ nionde gången, Team Collberg


SWE 595 ser ut att vara bra med i starten


Björn Österberg närmast startfartyget, och SWE 595 lite längre ner i lä


SWE 595 länsar


SWE 595 länsar


Koncentration ombord på SWE 595